Inleiding

Disclaimer: De volledige inhoud van deze site berust volgens alle betrokkenen behalve mijzelf op complete fantasie. U dient om deze reden dit verhaal dan ook als volledig fictief te lezen!

2 jaar geleden (september 2013) ben ik ontslagen via de Rechtbank Groningen. De ontslagzitting was zo verbijsterend, dat ik van mening ben dat mijn verhaal gepubliceerd hoort te worden als waarschuwing voor iedere werknemer die ooit met ontslag via een Rechtbank te maken krijgt.

Waarom pas na 2 jaar hoor ik u al denken? Omdat verschillende machten en dan met name het FNV alles in het werk hebben gesteld hen gedrag te verbloemen. Pas na veel strijd is het mij duidelijk geworden welk spelletje er gespeeld is door alle betrokkenen, en dit is zo verbijsterend dat publicatie gewoon nodig is in de hoop dat er ooit iets zal verbeteren bij met name de Rechtbank Groningen.

Let op: mijn verhaal betreft het oude ontslagrecht van voor 2015. Nu is er ook niet zoveel veranderd in het Arbeidsrecht, dus wat ik meegemaakt heb, kan een ieder ook nog overkomen bij het nieuwe Arbeidsrecht.

Mijn verhaal zal ik helaas anoniem moeten doen dankzij hoge dwangsommen die mij begin vorig jaar zijn opgelegd omdat ik al eerder via een Blog ruchtbaarheid aan mijn absurde ontslag wilde geven. Op dat moment beschikte ik ook nog niet over alle informatie die ik nu heb waardoor de informatie en beschuldigingen die ik toen gaf ook deels onjuist was/waren, dus bij deze het volledige en correcte verhaal zoals het is gegaan volgens mijn bescheiden mening!

Geef een reactie