wetenswaardige info over mw. mr. Faber Siermann

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting !

siermann1
(bron: http://namenlijst.rechtspraak.nl/ResultPage.aspx , zoek op Siermann)
Let op: deze afdruk is van eind 2013, mevrouw heeft zich inmiddels via vriendjespolitiek waar ze bijzonder goed in is (dit betreft een persoonlijke mening) opgewerkt tot Senior Rechter. Maar met je ex-advocatenkantoor directie en vriendjes als kruiwagen kom je ook een heel eind bij de Rechtbank Groningen.
Senior-Rechter PDF

Vooral opvallend is dat de volgende voorgaande nevenfunctie, ondanks dat de Rechtbank Noord-Nederland er verschillende keren op gewezen is, nog steeds niet vermeld staat onder het motto “wat niet weet, wat niet deert”:

fabersiermann
Jammer dat de Rechtbank vindt dat deze informatie niet relevant is voor een rechter die zich met ontslagrecht bezig houdt. Voor degenen die niet weten wat VNO-NCW is, het is zeg maar de vakbond voor werkgevers om het wat simplistisch uit te drukken. Weet u gelijk waar mw. mr. Faber Siermann haar sympathie ligt. Niet bij het gewone klootjesvolk zo te zeggen uit ervaring..

*** hoeveel kans is er denkt u dat er nu een sterretje achter mijn naam komt te staan waardoor ik als staatsgevaarlijk te boek kom te staan en men mij zoveel mogelijk gaat dwarsbomen? Gevolg hiervan is wel dat de beerput nog veel verder open kan, dus geeft mij de indruk niet beste overheid***

 

Geef een reactie